Disclaimer

De website Twentsenoabers.nl is met zorg samengesteld, maar er kan niet gegarandeerd worden dat de website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Twentse Noabers aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Twentse Noabers gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

 

Disclaimer e-mail

E-mail van Twentse Noabers kan informatie bevatten die niet voor u bestemd is. Indien u niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan u is gezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Twentse Noabers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. Twentse Noabers is gevestigd te Enschede, Handelsregister nr. 69977100.

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Twentsenoabers.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan laten weten via het contactformulier?